Kymco Like 125i 4T

3 ÅRS GARANTI

Fåes i følgende farver: Blå, Bright rød, Pearly hvid

DKK28,995.00

Beskrivelse

NEW LIKE 125i

 

Den nye elegante Like scooter har et smukt look fyldt med smukke linjer og et behageligt læder-look sæde, som giver en unik luksuriøs oplevelse til alle dine scooterture.

Den perfekte integration af retro, elegance og luksus, skaber en smuk blanding af klassisk og moderne. Og med den nyudviklede EURO4 motor er Like også super stille.

Den specielt konstruerede vandrette motorstøtte sikrer den fremadrettet bevægelse af motoreffekten. Dette resulterer i  stabilitet og komfort under ​​kørsel. Benzintanken er placeret foran rammen under fodbrættet og skaber en perfekt balance mellem tyngdepunktet.

Design med høj stivhedramme: Den dobbelte forrørsramme giver en ekstremt stiv ramme med mere stabilitet, kontrol og komfort.

Belysningen på Like er LED-belysning hele vejen rundt, hvilket tilføjer en vis fortryllelse til det moderne design. De gule farvede indikatorer er diamantformede og ligesom forlygten det lyse LED-lys giver fremragende synlighed i mørket.

Desuden vil Like have en USB-port i handskerummet, tankåbning til fodbrættet, for og bag er skivebremser med CBS bremsesystem.

-LED-lys

-EURO4

-Side- og centralstøtteben

-Speedometer med omdrejningstæller

– El-starter

 

Model specifikationer

Motortype: Vandkølet 125 cmm 1-cyl. 4-takt
Effekt: 11,6-7.000 (hk-o/m)
Moment: 10,4-6.250 (Nm-o/m)
Geartype: CVT (automatisk)
Vægt: 128 kg
Dæk, for/bag: 12”110/70 / 12”130/70
Tankvolumen: 6,5 liter
Makshastighed: 95 km/t
Km/l: 35,7
Co2 g/ km: 64
EURO4

Prisen er inkl. klargøring og nummerplade

Yderligere information

Ny/brugt

Nye

Variant

MC